Go-Classic: dé wielertocht van Goeree-Overflakkee!

Sinds 2013 vindt op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee de GO-Classic plaats. Boegbeeld van de GO-Classic is Leontien Zijlaart-Van Moorsel, meervoudig kampioene wielrennen. Goeree-Overflakkee is dit jaar de locatie van het NK Wielrennen. Alle reden dus om je in te schrijven!

De GO-Classic 2016 bestaat uit drie afstanden van 70, 115 en 150 kilometer. Vooral de langere routes zijn erg fraai: je rijdt langs de buitendijken van het vroegere eiland Goeree-Overflakkee en door het duinlandschap rondom Ouddorp en Goedereede. Kies je voor de route van 150 kilometer, dan rijd je over de Brouwersdam, bekend van de etappe van vorig jaar van de Tour de France en dit jaar start- en finishplaats van het NK.

De GO-Classic is opgenomen in de kalender voor toertochten van de NFTU. De tocht heeft twee sterren gekregen volgens het classificatiesysteem van de NTFU. Inschrijven voor de GO-Classic 2016 kan sinds begin april. De toertocht vindt plaats op zaterdag 10 september. Kijk voor meer informatie op de website www.go-classic.nl.